Norge Drakt


 • billige fotballdrakter
  pensjon fra det amerikanske kvinners


  Carli Lloyd kunngjorde offisielt sin pensjon fra det


  Ronaldo Drakt, Norge Drakt  hun vil pensjonere fra fotballdrakter butikk 100 under pia sundhage

  Two-time Women's World Cup-vinner Carli Lloyd kunngjorde offisielt sin pensjon fra det amerikanske kvinners landslag på mandag, og satte en slutt på en storiert karriere som den nest de fleste avkortede spilleren i World Soccer History med 128 internasjonale mål og to olympiske gullmedaljer .
  Hun vil pensjonere fra internasjonalt spill etter at USWNT faller vennskap og fra Club Play på slutten av NWSL-sesongen.
  ronaldo drakt Lloyd, 39, hadde antydet seg på pensjonen etter OL. Hun vil gjøre en farvel tur for U.S. fotball, spille i to uswnt vennskap i september og to i oktober, som vil tjene som hennes endelige spill i en uswnt uniform.
  Hun vil også fullføre resten av National Women's Soccer League Season med sin klubb, før du også ringer tid på hennes 12-årige, seks klubbkarriere.
  Lloyd scoret den siste av sine 128 internasjonale mål da hun nettet en brace i USAs 4-3 nederlag i Australia i Bronze-Medal Match på Tokyo-OL.
  norge drakt Hennes 312 internasjonale caps rangerer henne andre hele tiden i USA og i verden bak bare Kristine Lilly. Lloyd er en av bare fire internasjonale fotballspillere å spille 300 eller flere ganger for sitt land.
  maglie calcio a poco prezzo Hennes 128 karriere internasjonale mål er fjerde mest i uswnt historie. Hun har lagrekordet for de fleste olympiske mål og er tredje i laghistorie for de fleste WWC-målene. Lloyd er også bundet med Mia Hamm for de fleste uswnt hattricks med åtte.
  Lloyd begynte sin karriere noen dager før hun ble 23 da hun debuterte mot Ukraina i Portland, Oregon.
  Lloyd spilte for fem forskjellige USWNT-leder. Hun tjente 124 caps under Jill Ellis og 100 under Pia Sundhage.

  billige fotballdrakter

  nueva Camisetas Fútbol